Barlastgatan 28

Barlastgatan 28

Slutpris

2 250 000 kr


Limhamns Sjöstad— Limhamn— Malmö

Barlastgatan 28


Slutpris
2 250 000 kr

Limhamns Sjöstad— Limhamn— Malmö

Havsutsikt och låg avgift!

Nu presenterar vi ett fräscht och bekvämt boende på perfekt läge, med havet som granne! Hissen går från markplan och upp till denna stilfulla bostad med havsutsikt från alla rum och med låg avgift.

Lägenheten är en 2:a med inglasad balkong och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det är ett rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum och ni kan njuta av havsutsikten från båda rummen. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Limhamns Sjöstad är ett attraktivt, nybyggt område där det råder ett stilla lugn med kluckande vatten runt omkring. På kort avstånd har ni lyxen av att nå allt från Ribersborgsstranden, grönområden och småbåtshamn, samtidigt som ni enkelt når matbutiker, restauranger och caféer i mysiga Limhamns Centrum. Med en kort cykeltur nås även Malmö City och möjlighet till pendling via Hyllie Station. Ett boende för livsnjutaren som vill ha nära till både hav, strand och stadsidyll.

Hjärtligt välkomna på visning!


Boarea
45.5 kvm
Avgift
3 057 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-05-23

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Barlastgatan såldes av oss 2024-05-23. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Barlastgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.