Syninge stationsväg 33

Syninge stationsväg 33

Slutpris

3 300 000 kr


Syninge— Norrtälje

Syninge stationsväg 33


Slutpris
3 300 000 kr

Syninge— Norrtälje

Enplansvilla nära natur i barnvänliga kvarter endast 10 min från Norrtälje och 40 min från Stockholm

Välkommen till Syninge Stationsväg 33 och denna trivsamma enplansvilla på hörntomt i barnvänliga kvarter endast 10 min från Norrtälje. Området bebyggdes 2011-16 och idag är här ett trivsamt litet samhälle i lantlig miljö.
Husets 121 kvm erbjuder välkomnande hall som öppnar upp mot resten av huset, stort vardagsrum med utgång till härlig altan och öppen planlösning mot kök med matplats vid fönster. 4 fina sovrum varav ett med klädkammare och utgång till altanen. Rymligt badrum, gäst-WC samt praktisk tvättstuga/groventré. Fin uppvuxen trädgårdstomt som gränsar mot grönområde i väster. I tomtgräns finns tuijahäck och mårbärshäck planterad. Den gamla banvallen finns här bevarad, perfekt för promenader eller som cykelväg till skolan i Finsta för barnen. På tomten finns även ett garage med carport.

Fiber finns indraget och huset är besiktigat i förväg.

I kvarteret finns en allmänning som ingår i samfälligheten där det finns en gemensam grillplats, liten lekplats och fotbollsplan.
Otroligt vackra omgivningar med öppna fält, hagar och fina svampskogar.

Närmsta samhälle är Finsta och där finns förskola och Skederidsskolan med åk F-6. Wallby handelsträdgård ligger i närheten och där finns ett café och här anordnas även julmarknad.
Endast 5 min bort ligger Sundsta golfbana där det finns en trevlig restaurang samt bilracing. För den jaktintresserade finns här möjlighet att ta jägarexamen. Det går kontinuerligt bussar mellan Norrtälje och Uppsala via Rimbo, hållplats en knapp km bort. Utmärkta pendlingsmöjligheter med ca 5 minuters bilväg till pendlarparkering vid Rösa trafikplats och E18. Här går pendlarbussar till Stockholm.

Avstånd:

Norrtälje: 1,1 mil
Rimbo: 1mil
Stockholm: 5,4 mil
Uppsala: 5,8 mil


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
30 882 kr/år
Tomtarea
897 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-05-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Syninge stationsväg såldes av oss 2024-05-22. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Syninge stationsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.